Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Deva

Racire de exterior Deva    Clima in Deva, este specifica Romaniei, respectiv temperat-continentala, cu verii calduroase, chiar caniculare cu temperaturii foarte ridicate, de pana la 40 gCelsius la umbra.

   Intr-o zi frumoasa si calduroasa de vara, gandul iti zboara la mare, unde te poti relaxa, la plaja, unde te poti distra, sau la munte, unde te poti racorii, dar uneori, se intampla sa nu putem avea tot ceea ce am dori.

   De aceea, Perfekt Instal, va ofera posibilitatea de a profita atat de relaxare, distractie cat si de racorire, la o terasa cu prieteni, la o piscina sau chiar intr-o curte exterioara, toate dotate cu un Sistem De Racire Exterioara.

   Sistemul de racire exterior, functioneaza pe principiul evaporarii apei, in contact cu aerul cald din atmosfera. Cu ajutorul unei pompe, ridicam presiunea apei pana la 60-100 atmosfere, apoi, apa este evaporata prin duze speciale, sub forma unor stropi microscopic, de doar 10 microni (mai subtiri decat firul de par), stropi care se evapora instantaneu in contact cu aerul cald, ajutand la scaderea temperaturii cu pana la 10-15 gCelsius.

   Sistemul de climatizare exterior, functioneaza cu intermitenta, pentru a preveni umiditatea in exces, iar pentru a evita picurarea apei la duza, pompa este echipata cu o valva electrica de descarcare a apei, iar duzele, sunt dotate cu un sistem de antipicurare, care face ca duza sa se inchida, atunci cand presiunea apei scade.

   Aceste sisteme, pot fi utilizate pentru urmatoarele spatii exterioare:

   1. Rezidentiale.

     * Terase mici.

     * Piscine.

     * Curte exterioara.

   2. Profesionale.

     * Hoteluri.

     * Percuri.

     * Terase mari.

   3. Agricole.

     * Terenuri agricole.

     * Sere.

     * Ferme.

     * Pivnite de vin.

   Perfekt Instal, este firma pe care va puteti baza pentru achizitionarea unui sistem de racire exterior. Tot ce trebuie sa faceti, este sa apelati cu incredere la noi, pentru a va imbunatatii atat confortul termic cat si ambianta dorita.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-deva.ro/raciree.php on line 191

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-deva.ro/raciree.php on line 191